Csaba Pindroch

Actor · Writer
IVA Star Rating : 46

Born

Sunday, 19 March 1972

Actor Filmography

Ketten Párizs ellen Árpád Ramli 2015
Magic Boys David 2012
Munkaügyek Csaba Pindroch 2012
The Door Emerenc's Nephew 2012
So Much for Justice! Poet 2010
Valami Amerika 2 Tamás Várnai 2008
Noah's Ark Géza 2007
Rokonok Keék Imri 2006
The District Béluska, son of Vizy / Béluska 2004
Hungarian Vagabond Fõbetyár 2004
(see additional filmography)

Actor Filmography

Ketten Párizs ellen Árpád Ramli 2015
Magic Boys David 2012
Munkaügyek Csaba Pindroch 2012
The Door Emerenc's Nephew 2012
So Much for Justice! Poet 2010
Valami Amerika 2 Tamás Várnai 2008
Noah's Ark Géza 2007
Rokonok Keék Imri 2006
The District Béluska, son of Vizy / Béluska 2004
Hungarian Vagabond Fõbetyár 2004
Kontroll Muki 2003
The Bridgeman Móric Szentkirályi 2002
A Kind of America Tamás 2002
Tactical Assault SAM Targeting Soldier 1998
Ouch! Looks like something broke. Try reloading this page. 🗙