György Gazsó

Actor
IVA Star Rating : 45

Born

Tuesday, 28 May 1957

Actor Filmography

Doktor Balaton Kalapács Lajos 2020
Nofilter Barna 2019
The Whiskey Bandit Bota 2017
Egynyári kaland Security Guard, Biztonsági õr 2015
Munkaügyek Levente 2012
Isztambul Villamosvezetõ 2012
Társas játék Antal Hegedüs, Antal 2011
Apacsok Apa 2010
Lora Miklós 2007
Rokonok Bisztriczay 2006
(see additional filmography)

Actor Filmography

Doktor Balaton Kalapács Lajos 2020
Nofilter Barna 2019
The Whiskey Bandit Bota 2017
Egynyári kaland Security Guard, Biztonsági õr 2015
Munkaügyek Levente 2012
Isztambul Villamosvezetõ 2012
Társas játék Antal Hegedüs, Antal 2011
Apacsok Apa 2010
Lora Miklós 2007
Rokonok Bisztriczay 2006
Fateless Mr. Sütõ 2005
Who the Hell's Bonnie and Clyde? Ügyvéd 2004
Il tunnel della libertà Horst 2004
Ouch! Looks like something broke. Try reloading this page. 🗙