József Madaras

Actor
IVA Star Rating : 32
József Madaras was a Hungarian film actor. He appeared in 85 films between 1958 and 2006.

József Madaras was a Hungarian film actor. He appeared in 85 films between 1958 and 2006.

Born

Monday, 16 August 1937

Died

Tuesday, 24 April 2007

Actor Filmography

Rokonok Koldus 2006
Kék Duna keringö Miniszterelnök 1992
Howling V: The Rebirth Peter 1989
Season of Monsters Kamondi 1987
The Tyrant's Heart Károly 1981
Köszönöm, megvagyunk B. József 1981
The Istambul Train Grülich 1980
Allegro Barbaro Baksa András / ifj. Baksa András 1979
Hungarian Rhapsody Baksa András 1979
Az eröd Murketa 1979
(see additional filmography)

Actor Filmography

Rokonok Koldus 2006
Kék Duna keringö Miniszterelnök 1992
Howling V: The Rebirth Peter 1989
Season of Monsters Kamondi 1987
The Tyrant's Heart Károly 1981
Köszönöm, megvagyunk B. József 1981
The Istambul Train Grülich 1980
Allegro Barbaro Baksa András / ifj. Baksa András 1979
Hungarian Rhapsody Baksa András 1979
Az eröd Murketa 1979
A ménesgazda Busó Jani 1978
My Father's Happy Years Szekeres Ede 1977
Budapesti mesék Soldier 1977
Hungária kávéház Kaál Samu 1977
Kántor Tóti törzsõrmester ('Csupati'), Tóti Tibor (Csupati) őrmester / törzsőrmester 1976
Nobody's Daughter Kadaros István 1976
A járvány Rabatin 1975
Man Without a Name Csató Mihály 1975
Hajdúk Elek 1975
Blindfold Balogh honvéd 1975
Electra, My Love Aegisztosz 1974
A dunai hajós Titscha 1974
Szikrázó lányok Daka Géza 1974
Beyond Time Veréb, közbüntényes 1973
Harmadik nekifutás Csinger 1973
La tecnica e il rito Attila 1972
Red Psalm Hegedüs Bálint, szocialista 1972
Hahó, Öcsi! Kikiáltó 1971
Égi bárány Vargha páter 1971
The Pacifist 1970
Gyula vitéz télen-nyáron Kalauz 1970
Őrjárat az égen Vlagyimir Rugyin 1970
Winter Wind Markovics 1969
The Lion is Ready to Jump Godó 1969
The Upthrown Stone Samu 1969
The Confrontation Kellér atya 1969
Silence and Cry Károly 1968
The Red and the White Hungarian Commander 1967
Hideg napok Golyószórós 1966
The Round-Up Magyardolmányos 1966
Father 1966
Pesti háztetök Vizes 1962
Ouch! Looks like something broke. Try reloading this page. 🗙