Károly Gesztesi

Actor
IVA Star Rating : 46

Born

Tuesday, 16 April 1963

Died

Saturday, 04 January 2020

Actor Filmography

Cop Mortem Kárpáthy / Kárpáthy professzor 2016
Szuperbojz Béla 2009
Valami Amerika 2 Bouncer 2008
Immigrants (L.A. Dolce Vita) (voice) 2008
Last Minute Keszeg «Petros Anastasiadis» 2006
Children of Glory Telki edzõ 2006
Egy bolond százat csinál Ricsi 2006
Rokonok Makróczy 2006
Tibor vagyok, de hódítani akarok Rényi Géza 2006
Glass Tiger 2 Feri 2006
(see additional filmography)

Actor Filmography

Cop Mortem Kárpáthy / Kárpáthy professzor 2016
Szuperbojz Béla 2009
Valami Amerika 2 Bouncer 2008
Immigrants (L.A. Dolce Vita) (voice) 2008
Last Minute Keszeg «Petros Anastasiadis» 2006
Children of Glory Telki edzõ 2006
Egy bolond százat csinál Ricsi 2006
Rokonok Makróczy 2006
Tibor vagyok, de hódítani akarok Rényi Géza 2006
Glass Tiger 2 Feri 2006
Just Sex and Nothing Else Paskó 2005
The District Lóri Lakatos 2004
Getno Jancsi 2004
Hungarian Vagabond Álmos 2004
A Kind of America Jóbarát 2002
Smouldering Cigarette 2001
Trautmann 2000
Sztracsatella Taxis 1996
Angyalbőrben 1990
Ouch! Looks like something broke. Try reloading this page. 🗙