László Szacsvay

Actor
IVA Star Rating : 45

Born

Monday, 27 October 1947

Actor Filmography

Godmother Szemereki Béla 2021
The Legend of King Solomon Szálim 2017
Mancs Doki 2015
Tüskevár Orvos 2012
Munkaügyek Feri Csíkos 2012
The Tragedy of Man Thersites / Egy katona / Igazi koldus / Plato (voice) 2011
Casting minden Krisztián's father 2008
S.O.S. szerelem! Mr. Kempelen 2007
Klipperek Potovcsák, the plumber 2006
De kik azok a Lumnitzer nővérek? Sebestyén Satel 2006
(see additional filmography)

Actor Filmography

Godmother Szemereki Béla 2021
The Legend of King Solomon Szálim 2017
Mancs Doki 2015
Tüskevár Orvos 2012
Munkaügyek Feri Csíkos 2012
The Tragedy of Man Thersites / Egy katona / Igazi koldus / Plato (voice) 2011
Casting minden Krisztián's father 2008
S.O.S. szerelem! Mr. Kempelen 2007
Klipperek Potovcsák, the plumber 2006
De kik azok a Lumnitzer nővérek? Sebestyén Satel 2006
Stop Mom Teresa! 2004
The District Guszti Lakatos 2004
Il tunnel della libertà 2004
Perlasca: The Courage of a Just Man László (as László Szacsvai) 2002
Hippolyt Pepi 1999
Zimmer Feri Kázmér, ÁNTSZ fõnök 1998
Megint tanú ifj. Virág Árpád . 1995
Csapd le csacsi! Aladár 1992
Angyalbőrben 1990
Titania, Titania, avagy a dublorok ejszakaja 1988
Banánhéjkeringö Bohák Mihály elvtárs 1987
Oh, Bloody Life Kiptár József, tanító és párttitkár 1984
Viadukt 1983
Nyom nélkül A számítógépes nyomozó 1982
Fogadó az Örök Világossághoz A 'báróné' 1981
Nobody's Daughter Fáradtarcú 1976
Requiem for a Revolutionary Fürst Sándor 1976
A járvány Wirkner, császári biztos 1975
A magyar ugaron 1973
Breakout Egyetemista 1971
Ouch! Looks like something broke. Try reloading this page. 🗙