Pál Mácsai

Actor
IVA Star Rating : 46

Born

Friday, 31 March 1961

Actor Filmography

Üres lovak Michael Curtiz / Kertész Mihály 2019
Bye Bye Germany Szoros 2017
On Body and Soul Investigator 2017
Terápia András, András Dargay 2012
Dear Betrayed Friends Szerkesztö 2012
Rokonok Vadassy 2006
I ragazzi della via Pal Mr. Rácz 2003
Abandoned Csapó 2001
Szamba Fõrendezõ 1996
Sztálin menyasszonya Genagyij Pesztyarjov, tornatanár 1991
(see additional filmography)

Actor Filmography

Üres lovak Michael Curtiz / Kertész Mihály 2019
Bye Bye Germany Szoros 2017
On Body and Soul Investigator 2017
Terápia András, András Dargay 2012
Dear Betrayed Friends Szerkesztö 2012
Rokonok Vadassy 2006
I ragazzi della via Pal Mr. Rácz 2003
Abandoned Csapó 2001
Szamba Fõrendezõ 1996
Sztálin menyasszonya Genagyij Pesztyarjov, tornatanár 1991
Hanussen 1988
The First Two Hundred Years of My Life (as Mácsay Pál) 1985
Housewarming Váradi Róbert 1983
Ouch! Looks like something broke. Try reloading this page. 🗙