Péter Haumann

Actor
IVA Star Rating : 48

Born

Saturday, 17 May 1941

Actor Filmography

Apatigris Dr. Juhász Dénes 2020
Kossuthkifli Vödric Demeter 2015
Tüskevár Oszályfönök 2012
Szuperbojz Misi apja 2009
Fateless Lajos bácsi 2005
Stop Mom Teresa! Taxisofõr 2004
Hungarian Vagabond Voice of Anonymus (voice) 2004
Passion The lawyer 1998
Űrgammák Schultz (voice) 1995
Woyzeck Orvos 1994
(see additional filmography)

Actor Filmography

Apatigris Dr. Juhász Dénes 2020
Kossuthkifli Vödric Demeter 2015
Tüskevár Oszályfönök 2012
Szuperbojz Misi apja 2009
Fateless Lajos bácsi 2005
Stop Mom Teresa! Taxisofõr 2004
Hungarian Vagabond Voice of Anonymus (voice) 2004
Passion The lawyer 1998
Űrgammák Schultz (voice) 1995
Woyzeck Orvos 1994
Cat City Safranek (voice) 1986
Háry János Ebelasztin (voice) 1984
The Little Fox Goose #1 (voice) 1981
Színes tintákról álmodom The husband 1980
Az eröd Steko 1979
Hungária kávéház Gordán Bálint 1977
141 perc a befejezetlen mondatból Mérnök 1975
Keménykalap és krumpliorr Az Állatkert Igazgatója 1974
The Agony of Mr. Boroka Hajagos Ottó, üzletvezetõ 1972
Red Psalm Pap 1972
The Upthrown Stone Rendõr 1969
Bondage Laci, agronómus 1968
Tízezer nap Rendõr 1967
Pesti háztetök 1962
Ouch! Looks like something broke. Try reloading this page. 🗙