Tünde Szalontay

Actor
IVA Star Rating : 46

Born

Friday, 28 August 1964

Actress Filmography

My Best Friend Anne Frank Éva 2021
Mintaapák Rajnák Judit 2019
Natale a 5 stelle 2018
The Teacher Anya 2018
Korhatáros szerelem Teréz fönövér 2017
1945 Rózsika 2017
The Citizen Éva (Mari testvére) 2017
Válótársak Aranka 2015
Egynyári kaland Mükritikus 2015
Work Matters Erzsébet 2012
(see additional filmography)

Actress Filmography

My Best Friend Anne Frank Éva 2021
Mintaapák Rajnák Judit 2019
Natale a 5 stelle 2018
The Teacher Anya 2018
Korhatáros szerelem Teréz fönövér 2017
1945 Rózsika 2017
The Citizen Éva (Mari testvére) 2017
Válótársak Aranka 2015
Egynyári kaland Mükritikus 2015
Work Matters Erzsébet 2012
Getno Juli 2004
Ouch! Looks like something broke. Try reloading this page. 🗙