Zoltán Rajkai

Actor
IVA Star Rating : 45

Born

Saturday, 27 December 1969

Actor Filmography

Apatigris Gelencsér Ferenc 2020
Mintaapák Iván 2019
Alvilág Milán 2019
Lajkó - Cigány az ürben Árbocz elvtárs 2018
The Man with the Iron Heart Riehl 2017
1945 Rádióbemondó 2017
Easy Living Géza Zebegényi, Zebegényi Géza, Dr. Zebegényi Géza 2015
Couch Surf Haver a telefonban 2014
Munkaügyek Pál Varga, journalist 2012
Lost times Befektetõ 2009
(see additional filmography)

Actor Filmography

Apatigris Gelencsér Ferenc 2020
Mintaapák Iván 2019
Alvilág Milán 2019
Lajkó - Cigány az ürben Árbocz elvtárs 2018
The Man with the Iron Heart Riehl 2017
1945 Rádióbemondó 2017
Easy Living Géza Zebegényi, Zebegényi Géza, Dr. Zebegényi Géza 2015
Couch Surf Haver a telefonban 2014
Munkaügyek Pál Varga, journalist 2012
Lost times Befektetõ 2009
Panic Pedro 2008
Overnight Broker 2007
The District Abdul 2004
Shot Through The Heart Duranovics 1998
Angyalbőrben Éder 1990
Ouch! Looks like something broke. Try reloading this page. 🗙