József Szarvas

Actor
IVA Star Rating : 45

Born

Thursday, 05 June 1958

Actor Filmography

1945 Kustár András 2017
Kossuthkifli Juszagos 2015
Mancs Formanek 2015
GlassTiger 3 Cingár 2010
Noah's Ark Török Ernõ 2007
Rokonok Péterfi 2006
Le a fejjel! Szökött rab 2005
Fateless Rendõr 2005
After the Day Before 2004
Last Supper at the Arabian Gray Horse Józsi 2001
(see additional filmography)

Actor Filmography

1945 Kustár András 2017
Kossuthkifli Juszagos 2015
Mancs Formanek 2015
GlassTiger 3 Cingár 2010
Noah's Ark Török Ernõ 2007
Rokonok Péterfi 2006
Le a fejjel! Szökött rab 2005
Fateless Rendõr 2005
After the Day Before 2004
Last Supper at the Arabian Gray Horse Józsi 2001
6:3, avagy játszd újra Tutti A sofõr 1999
Zimmer Feri Pista, Rozi võlegénye, egyébként 'focista' 1998
Long Twilight útitárs 1997
Esti Kornél csodálatos utazása Ábel 1995
Félálom 1991
Ouch! Looks like something broke. Try reloading this page. 🗙