Karoly Eperjes

Actor
IVA Star Rating : 45

Born

Wednesday, 17 February 1954

Actor Filmography

Final Report Kristóf Atya / Father Kristóf 2020
Tüskevár István 2012
The Door Tibor 2012
Eszter hagyatéka Károly 2008
Rokonok Soma Kardics 2006
The Bridgeman Count István Széchenyi 2002
Glamour Apa 2000
Hippolyt Hyppolit 1999
6:3, avagy játszd újra Tutti Boksa Rezsõ 'Tutti' 1999
L'année du capricorne 1997
(see additional filmography)

Actor Filmography

Final Report Kristóf Atya / Father Kristóf 2020
Tüskevár István 2012
The Door Tibor 2012
Eszter hagyatéka Károly 2008
Rokonok Soma Kardics 2006
The Bridgeman Count István Széchenyi 2002
Glamour Apa 2000
Hippolyt Hyppolit 1999
6:3, avagy játszd újra Tutti Boksa Rezsõ 'Tutti' 1999
L'année du capricorne 1997
A turné Tibor Szabó 1993
Csapd le csacsi! Béla szomszéd 1992
Hungarian Requiem Csehi a Néma 1990
Good Evening, Mr. Wallenberg Szamosi 1990
Laurin Van Rees (as Karoly Eperjes) 1989
A legényanya Józsi 1989
Eldorádó Monori Sándor 1989
Hanussen Tibor Nowotny 1988
A másik ember ÁVH tiszt 1988
Szamárköhögés Ákos 1987
Banánhéjkeringö Rendõr 1987
Colonel Redl Leutnant Schorm 1985
Uramisten Oszkár Sajek 1984
Tight Quarters Csaba 1983
Nyom nélkül Szakáll 1982
Ouch! Looks like something broke. Try reloading this page. 🗙