Piroska Molnar

Actor
IVA Star Rating : 53
Piroska Molnár is a Hungarian actress. She has appeared in more than one hundred films since 1967.

Piroska Molnár is a Hungarian actress. She has appeared in more than one hundred films since 1967.

Born

Monday, 01 October 1945

Actress Filmography

Godmother Pálinkásné Kovács Róza 2021
Korhatáros szerelem Marika 2017
Home Guards Auntie Márta 2015
Liza the Fox-Fairy Márta Tanaka 2015
Free Fall Auntie 2014
The Notebook Nagyanya 2013
Aglaya Frau Hitz 2012
Tüskevár Piri Mama 2012
Munkaügyek Elvira, Elvira / Pötyike, Evira 2012
Birdsong Marguerite 2012
(see additional filmography)

Actress Filmography

Godmother Pálinkásné Kovács Róza 2021
Korhatáros szerelem Marika 2017
Home Guards Auntie Márta 2015
Liza the Fox-Fairy Márta Tanaka 2015
Free Fall Auntie 2014
The Notebook Nagyanya 2013
Aglaya Frau Hitz 2012
Tüskevár Piri Mama 2012
Munkaügyek Elvira, Elvira / Pötyike, Evira 2012
Birdsong Marguerite 2012
The Tragedy of Man Föld szelleme (voice) 2011
The Pillars of the Earth Grandmama 2010
Szuperbojz Misi anyja 2009
A Fox's Tale Doris 2008
Last Minute Keszeg's Mom 2006
Taxidermia Hadnagyné (as Molnár Piroska) 2006
De kik azok a Lumnitzer nővérek? English Teacher 2006
Rokonok Kati néni 2006
Fateless Terka 2005
I ragazzi della via Pal Mária, the neighbour 2003
Rose's Songs Bödõ mama 2003
The Prince and the Pauper Farmers Wife 2000
Szamba Klári, mother of Ottó Szamba Jr. 1996
Sose halunk meg A cukrászdai úr felesége 1993
Kiáltás és kiáltás Személyzetis 1987
Idö van 1986
A mérközés Balláné (voice) 1981
Nobody's Daughter Anna 1976
Man Without a Name Kötényes nõ 1975
Hangyaboly Emerencia 1971
Ouch! Looks like something broke. Try reloading this page. 🗙