Tibor Szilágyi

Actor
IVA Star Rating : 44

Born

Friday, 28 August 1942

Actor Filmography

The Tragedy of Man Úr (voice) 2011
GlassTiger 3 Oszi 2010
Rokonok Polgármester (voice) 2006
Szamba Rendõrfõhadnagy 1996
Willy the Sparrow Krampusz, the black cat (voice) 1988
My Father's Happy Years Férj 1977
Kántor Sátori fõhadnagy, Sátori Géza főhadnagy / százados, Sátori százados 1976
A magyar ugaron Katona 1973
Pirx kalandjai Harry Brown 1973
A frankhamisítás 1971
(see additional filmography)

Actor Filmography

The Tragedy of Man Úr (voice) 2011
GlassTiger 3 Oszi 2010
Rokonok Polgármester (voice) 2006
Szamba Rendõrfõhadnagy 1996
Willy the Sparrow Krampusz, the black cat (voice) 1988
My Father's Happy Years Férj 1977
Kántor Sátori fõhadnagy, Sátori Géza főhadnagy / százados, Sátori százados 1976
A magyar ugaron Katona 1973
Pirx kalandjai Harry Brown 1973
A frankhamisítás 1971
The Lost Generation 1968
The Round-Up 1966
Szerelmes biciklisták Dr. Szilágyi Béla 1965
Ouch! Looks like something broke. Try reloading this page. 🗙