Zoltán Latinovits

Actor
IVA Star Rating : 28

Born

Wednesday, 09 September 1931

Died

Friday, 04 June 1976

Actor Filmography

141 perc a befejezetlen mondatból Wavra professzor 1975
American Torso Fiala János (voice) / Fiala János 1975
A dunai hajós Monseniur Boris 1974
A magyar ugaron Zihaly Kálmán - Tanár 1973
Sinbad Szindbád 1971
The Loves of Liszt Prince 1970
The Toth Family Major / Õrnagy 1969
Stars of Eger Varsányi Imre 1968
Silence and Cry Kémeri 1968
Fiúk a térröl Somos doktor 1968
(see additional filmography)

Actor Filmography

141 perc a befejezetlen mondatból Wavra professzor 1975
American Torso Fiala János (voice) / Fiala János 1975
A dunai hajós Monseniur Boris 1974
A magyar ugaron Zihaly Kálmán - Tanár 1973
Sinbad Szindbád 1971
The Loves of Liszt Prince 1970
The Toth Family Major / Õrnagy 1969
Stars of Eger Varsányi Imre 1968
Silence and Cry Kémeri 1968
Fiúk a térröl Somos doktor 1968
Walls Ambrus László 1968
Aranysárkány Fóris - tanár 1966
Hideg napok Büky őrnagy / Büky örnagy 1966
Fény a redöny mögött Tóth 1966
The Round-Up Veszelka Imre 1966
Collision Weber István 1964
Pacsirta Miklós 1964
Haber's Photo Shop Csiky Gábor / Csíky Gábor 1963
Cantata Járom Ambrus dr. / dr. Ambrus Járom 1963
Kertes házak utcája János 1963
Ouch! Looks like something broke. Try reloading this page. 🗙